• Posts

    • No, but I’m general static initialisers are bad and you shouldn’t use them. It’s unlikely that this is the cause of it, but you should fix it anyway (you’ll need to create your entity entry but not register it in your item registry event to register it’s spawn egg, then register it in the entity registry event). Have you tried looking at vanilla’s code to see how it gets a creature to spawn? Working back from that code should allow you see why yours isn’t working.  
    • I can't use a newer version since I am using OpenCubicChunks as a dependent mod, which is currently only for 1.12.2.
    • Some console logs that I think might be pertinent, though I'm not a good enough modder to make anything useful out of them. You can see above the line in the HopingMod.java file where I log the logged message. The logs here look the same here as they do elsewhere, except of course for the logged message. [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ModList/LOADING]: Dispatching synchronous event LifecycleEvent:LOAD_REGISTRIES [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Firing event for modid forge : RegistryEvent.Register<minecraft:enchantment> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Fired event for modid forge : RegistryEvent.Register<minecraft:enchantment> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Firing event for modid hopingmod : RegistryEvent.Register<minecraft:enchantment> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Fired event for modid hopingmod : RegistryEvent.Register<minecraft:enchantment> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.re.GameData/REGISTRIES]: Applying holder lookups: minecraft:enchantment [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.re.GameData/REGISTRIES]: Holder lookups applied: minecraft:enchantment [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ModList/LOADING]: Dispatching synchronous event LifecycleEvent:LOAD_REGISTRIES [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Firing event for modid forge : RegistryEvent.Register<minecraft:entity_type> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Fired event for modid forge : RegistryEvent.Register<minecraft:entity_type> [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Firing event for modid hopingmod : RegistryEvent.Register<minecraft:entity_type> [m[32m[18:11:26] [Render thread/INFO] [hopingmod/]: entities registered [m[36m[18:11:26] [Render thread/DEBUG] [ne.mi.fm.ja.FMLModContainer/LOADING]: Fired event for modid hopingmod : RegistryEvent.Register<minecraft:entity_type> Can someone please help me?
    • I'm trying to make a "custom elytra" I got it working all now but the render, I can't even figure out how to render a simple texture on the player (and move with it kinda like a cape), I know how to render custom armor models but that's about it, been looking at the vanilla code, but I can't seem to figure out. If anyone figures out or knows how to do it I'd be grateful if you could share it with me
    • Update to a modern version of Minecraft to receive support. Also read the forge docs about dependencies...
  • Topics

  • Who's Online (See full list)