Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Forge Mod Loader has found world ID mismatches  (Read 29926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
32147 Views
Last post January 12, 2013, 11:36:22 PM
by Malivil
2 Replies
12998 Views
Last post February 16, 2013, 09:17:36 PM
by DieXyberGamer
0 Replies
4171 Views
Last post August 01, 2013, 02:01:39 AM
by SOBxlxKILLER
5 Replies
9316 Views
Last post August 01, 2013, 03:30:18 AM
by SOBxlxKILLER
4 Replies
29363 Views
Last post July 06, 2014, 03:16:25 AM
by LexManos

Offline XPeriMeNTsp5

  • Tree Puncher
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I am new!
    • View Profile
Forge Mod Loader has found world ID mismatches
« on: December 16, 2012, 04:56:57 PM »
Hello. After updating BOTH server and client to version 445 I start receiving an error (subj name). I tried to create new world, using old ones, custom maps the result is always same - when I try to connect to my server I receive an ID mismatch error. When I try single player everything works as Swedish clock. Logs (with no mods, except Optifine):



Any ideas how to fix this? Thanks in advance.

Offline HMPerson1

  • Diamond Finder
  • **
  • Thank You
  • -Given: 17
  • -Receive: 35
  • Posts: 312
  • Karma: +42/-1
  • Gender: Male
  • I am a programmer!
    • View Profile
Re: Forge Mod Loader has found world ID mismatches
« Reply #1 on: December 16, 2012, 07:41:17 PM »
Copy the configs folder from the server to your client.
There's an EAQ for a reason. Read it!
"Note that failure to read this will make you look idiotic. You don't want that do you?" -- luacs1998

First rule of bug reports: More information is always better.
Oh, and logs OR IT DIDN'T HAPPEN!!

Offline XPeriMeNTsp5

  • Tree Puncher
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I am new!
    • View Profile
Re: Forge Mod Loader has found world ID mismatches
« Reply #2 on: December 16, 2012, 08:08:14 PM »
they are completely identical. So that's not a reason.

Offline HMPerson1

  • Diamond Finder
  • **
  • Thank You
  • -Given: 17
  • -Receive: 35
  • Posts: 312
  • Karma: +42/-1
  • Gender: Male
  • I am a programmer!
    • View Profile
Re: Forge Mod Loader has found world ID mismatches
« Reply #3 on: December 16, 2012, 08:27:59 PM »
No mods? Really?
Code: [Select]
2012-12-16 20:29:55 [FINE] [ForgeModLoader] Found a minecraft related file at C:\Users\Sin\AppData\Roaming\.minecraft\coremods\IDResolver_1.4.5_COREMOD_Update-0.jar, examining for mod candidates
Code: [Select]
2012-12-16 20:29:56 [FINE] [ForgeModLoader] Mod sorting data:
2012-12-16 20:29:56 [FINE] [ForgeModLoader] mod_TooManyItems(mod_TooManyItems:Not available): minecraft.jar ()
2012-12-16 20:29:56 [FINE] [ForgeModLoader] mod_GuiAPI(mod_GuiAPI:Not available): minecraft.jar ()
2012-12-16 20:29:56 [FINE] [ForgeModLoader] mod_IDResolver(mod_IDResolver:Not available): IDResolver_1.4.5_COREMOD_Update-0.jar (after:*)
You still have TMI and GuiAPI in your jar.
There's an EAQ for a reason. Read it!
"Note that failure to read this will make you look idiotic. You don't want that do you?" -- luacs1998

First rule of bug reports: More information is always better.
Oh, and logs OR IT DIDN'T HAPPEN!!

Offline XPeriMeNTsp5

  • Tree Puncher
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I am new!
    • View Profile
Re: Forge Mod Loader has found world ID mismatches
« Reply #4 on: December 16, 2012, 08:44:37 PM »
crap. Thanks. Now when I get rid of TMI all goes smooth and well.

 

Close
Please register or Login to join in on the community!