Welcome, Guest. Please login or register

Author Topic: Forge crashes when I try to launch  (Read 459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
13 Replies
5882 Views
Last post August 19, 2015, 01:31:52 am
by LexManos
1 Replies
1088 Views
Last post October 22, 2015, 07:35:11 pm
by diesieben07
6 Replies
3442 Views
Last post January 04, 2016, 12:22:30 am
by Wiggledude787
3 Replies
1962 Views
Last post March 02, 2016, 08:17:18 pm
by diesieben07
1 Replies
125 Views
Last post January 09, 2017, 10:29:41 pm
by diesieben07

Offline aquagirl555

  • Tree Puncher
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
  • Thank You
  •   - Given: 0
  •   - Receive: 0

  • "I am new!"

    • View Profile
Forge crashes when I try to launch
« on: July 02, 2016, 12:39:26 am »
Don't know why but every time I try to load forge 1.9.4 it keeps on crashing. here is the report...

System Details --
Details:
   Minecraft Version: 1.9.4
   Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1
   Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
   Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
   Memory: 103866952 bytes (99 MB) / 268111872 bytes (255 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)
   JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
   IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
   FML:
   Loaded coremods (and transformers):
   GL info: ' Vendor: 'Intel' Version: '2.1.0 - Build 8.15.10.1855' Renderer: 'Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family'
[17:33:35] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v12.17.0.1976 Initialized
[17:33:35] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 232 ore recipes
[17:33:36] [Client thread/INFO] [FML]: Found 0 mods from the command line. Injecting into mod discoverer
[17:33:36] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Users\Owner\AppData\Roaming\.minecraft\mods for mods
[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has identified 3 mods to load
[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge] at CLIENT
[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge] at SERVER
[17:33:40] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge
[17:33:40] [Client thread/INFO] [FML]: Processing ObjectHolder annotations
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Found 418 ObjectHolder annotations
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Identifying ItemStackHolder annotations
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Found 0 ItemStackHolder annotations
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Configured a dormant chunk cache size of 0
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Injecting itemstacks
[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Itemstack injection complete
[17:33:41] [Forge Version Check/INFO] [ForgeVersionCheck]: [Forge] Starting version check at http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/promotions_slim.json
[17:33:43] [Forge Version Check/INFO] [ForgeVersionCheck]: [Forge] Found status: UP_TO_DATE Target: null
[17:33:43] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[17:33:44] [Thread-8/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[17:33:44] [Thread-8/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
[17:33:49] [Client thread/INFO] [FML]: Max texture size: 4096
[17:33:49] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures-atlas
[17:33:49] [Thread-8/INFO]: OpenAL initialized.
[17:33:49] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Injecting itemstacks
[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Itemstack injection complete
[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has successfully loaded 3 mods
[17:33:54] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge


please help asap.

Also no mods are installed yet as well as no resource packs. Normal Minecraft works just fine.

Offline diesieben07

  • Moderator
  • Reality Controller
  • *****
  • Posts: 27,332
  • Karma: +5,063/-203
  • Thank You
  •   - Given: 58
  •   - Receive: 3,960
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Forge crashes when I try to launch
« Reply #1 on: July 02, 2016, 12:43:48 am »
Since you have a shitty intel GPU you probably have to disable the loading screen. See the EAQ for how.
Developer of CameraCraft.
You should get off the internet and grab a creeper plushie because you're 7 years old.

Offline aquagirl555

  • Tree Puncher
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
  • Thank You
  •   - Given: 0
  •   - Receive: 0

  • "I am new!"

    • View Profile
Re: Forge crashes when I try to launch
« Reply #2 on: July 02, 2016, 12:56:43 am »
It worked, thank you for your time.  :) :D  ;D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Close
Please register or Login to join in on the community!